Vill du tjäna lite extra pengar?

Då tycker jag att du ska läsa lite till. Väldigt många av oss känner någon eller vet någon som behöver någon form av grafisk produktion gjord, t.ex. en hemsida eller varför inte en enkel broschyr. För oss som företag är det ofta svårt att fånga upp alla dessa människor som behöver våra tjänster, för att inte säga omöjligt. Så för att göra det lite lättare för oss och roligare för er så erbjuder vi alla 10% av våra intäkter för uppdraget som du ordnar åt oss. Fråga oss mer om att bli en partner så berättar vi hur du kan tjäna 10% av summan på ett uppdrag. Eller läs mer på vår Facebooksida här.

Så här tjänar du extra pengar

Det är egentligen ganska enkelt. Du tipsar någon i din omgivning om oss, och du får 10% av våra intäkter om det blir affär. Du kanske känner någon som behöver hjälp med sin grafiska produktion, t.ex. en hemsida, logotyp, Facebooksida eller varför inte en snygg broschyr. Du kan läsa mer på vår hemsida om vilka tjänster vi erbjuder. För oss som företag är det ofta svårt att fånga upp alla dessa projekt som skulle gynnas av våra tjänster, för att inte säga omöjligt.

Därför behöver vi din hjälp. Vi erbjuder alla 10% av våra intäkter för inkomna uppdraget som du ordnar åt oss. Det enda du behöver göra är att tipsa om oss om det blir affär av ditt tips får du 10% av det vi tjänar. Enkelt!

Så hur gör man då i praktiken?

Du behöver bara följa dessa 4 enkla steg för att bli en partner till oss.

  • 1. Gilla oss på Facebook.
  • 2. Tipsa ett företag om oss.
  • 3. Sänd oss ett e-post och berätta om ditt tips. Bifoga då ditt fulla namn och telefonnummer. Samt även namn och telefonnummer till företaget du tippsade.
  • 4. Luta dig tillbaka, och vänta tills vi kontakter dig.
    Superenkelt!
Tjäna extra pengar

Tjäna extra pengar