Vad kan vi göra för dig?

Frågan borde kanske vara, vad kan vi INTE göra för dig? Vi kan nämligen göra det mesta, och om vi inte kan det ordnar vi fram någon som kan. Vi är trots allt en republik med många kontakter. Tanken är att vi ska kunna sköta om all din reklam och marknadsföring som trots allt fungerar bäst om man tar ett helhetsgrepp om det, och ofta blir det även billigare om man gör rätt från början.

Webbutveckling

Webbdesign och webbutveckling är en av de kategorier som vi kan bäst och även arbetar mest med. Förut sa man att om man inte fanns på nätet finns man inte. I dag är det bara delvis sant, givetvis bör man finnas på nätet, men idag är det bara ett steg i rätt riktning då nätet i dag erhåller enorma mängder information är det väldigt lätt att försvinna. Därför måste man arbeta mer med sin internetnärvaro, det räcker ofta inte bara med en hemsida. Idag bör man sökmotoroptimera och gärna använda sig av sociala medier som Facebook. I dagens webbutveckling behöver man inte bara en hemsida, man behöver ett internetföretag. Är ni redo för att ert företag eller organisation ska ta nästa steg i ut nätets historia? Vi hjälper gärna till!

Grafisk design

Grafisk design är ett område som har oändliga möjligheter, med en bra design kan man säga mer på några sekunder än vad man kan göra på tusentals ord. Givetvis ska våra kunder ha en bra design oavset vad det gäller, vi kan erbjuda design i princip vad som helst. Allt från grafiska profiler, visitkort, hemsidor, broschyrer, Roll Ups, logotyper och mycket mer.

Bygga varumärke

Eller ”Branding” som många i branschen kallar det. Vårt mål här är att bygga ett starkt varumärke för dig och ditt företag eller organisation. Vi kan utbilda dig och den personal HUR ni kan bygga ett starkt varumärke samt ta fram starka kärnvärden som talar för hela företget eller organisationen. Till detta hör det ofta till att ta fram en logotyp som passar dina kärnvärden, många gånger börjar företagen i fel ända. De tar fram en logotyp och sedan tar de fram sina kärnvärden. Vilket blir fel då era kärnvärden ska speglas i hela er organisation, inte minst i er logotyp. Är det kanske dags att stärka ert varumärke?


Vilka tjänster kan vi erbjuda?

Webbdesign
Behöver du ha en webbplats designad av proffs? Vi kan hjälpa dig med allt du behöver från en liten idé till en fullt utbyggd webbplats.

Webbutveckling 
Webbdesign och webbutveckling går ofta hand i hand, men om du skulle behöva en lösning som endast innefattar utveckling av en applikation så kan vi hitta lösningar som passar ert projekt.

Grafisk formgivning 
Även detta är en stor kategori som vi kan hjälpa till med, ni kanske behöver en logotyp eller bara några snygga visitkort? Vad ni än behöver hjälper vi till med allt under produktionen tills ni blir 100% nöjda.

Flashutveckling 
Med Flash går det att skapa interaktiva och spännande lösningar, t.ex. flashbanners eller varför inte ersätta er gamla tråkiga Power-Point presentation med en interaktiv flashlösning?

Bygga varumärke 
Något som är väldigt viktigt när man bygger ett företag är att ha ett starkt varumärke, vi hjälper gärna till att stärka ditt.

Utbildning
Om du eller din personal vill lära sig mer om något, t.ex. varumärken eller kommunikation kan vi hjälpa till med olika utbildningslösningar.

Animationer
En snygg animation till hemsidan eller företagspresenationen ger ofta ett gott intryck för betraktaren så länge animationen är proffsigt gjord.

Filmproduktion
Många företag tror att det är väldigt dyrt att producera film, men faktum är att det går att göra väldigt mycket även med mindre resurser.

Fotografering
Vi kan erbjuda fotografering på flera olika plan, allt från produkt fotograferingar till bröllop.

E-handels lösningar
Vill du kunna sälja dina produkter online? Då kan vi hjälpa dig med flera olika lösningar, om du så vill sälja kläder till digitala bilder kan vi hjälpa dig.

Power-Point lösningar
Väldigt många företag använder sig av gamla och tråkiga presentationer, låt oss hjälpa er till att göra en snygg och professionell presentation.

Webbhotell
Alla som har en webbsida behöver någon form av webbhotell. Vi kan hjälpa er att hitta den bästa webbhotells lösningen för just era behov.